Inkopen

Zonder inkoop heb je geen voorraad. Voor veel webwinkels vormt het inkoopproces een uitdaging. Het neemt vaak uren per week in beslag nemen om te bepalen wat er bij welke leverancier moet worden ingekocht. Met Shiplyt is dit karwei echter binnen enkele minuten geklaard.

Advies

Shiplyt biedt advies over de benodigde aankopen. Voor elke leverancier geeft Shiplyt aan wat er moet worden ingekocht en waarom. Het advies van Shiplyt is gebaseerd op diverse factoren, waardoor het zo accuraat mogelijk is. Met slechts twee klikken kun je het advies omzetten naar een definitieve bestelling.

Versturen van inkooporders naar leveranciers

Vervolgens kun je de aankooporder eenvoudig naar je leverancier sturen. Je kunt deze ook exporteren als een PDF- of Excel-bestand om te importeren in het portal van je leverancier.

Registratie van binnenkomende goederen

In Shiplyt heb je een duidelijk overzicht van alle aankooporders die nog moeten binnenkomen. Zodra een aankooporder binnenkomt, kun je deze met een paar muisklikken registreren. Shiplyt werkt automatisch de voorraad bij en geeft aan welke bestellingen kunnen worden verwerkt op basis van de nieuwe voorraad.

Gewenste voorraadniveaus

Indien je meer voorraad wilt hebben van populaire items, kun je eenvoudig de gewenste voorraadniveaus aanpassen. Voor elk product en elk magazijn kun je aangeven wat het bestelniveau is en tot welk niveau Shiplyt moet aanvullen. Deze instellingen worden meegenomen in het aankoopadvies, zodat je nooit meer misgrijpt.

Klaar om tijd en kwaliteit te verbeteren?

Vraag een demo aan en laat je adviseren.