Shiplyt abonnementen voor elk bedrijf

Of je nou 50 orders of 1000 orders doet, wij groeien met jou mee!

Starter

€ 149 / maand
€ 0,10 per extra bestelling

Standard

€ 199 / maand
€ 0,10 per extra bestelling

Professional

€ 249 / maand
€ 0,10 per extra bestelling
Demo plannen

Na de 30 minuten durende demo start een proefperiode van 14 dagen

All-in-one systeem om het overzicht te houden

Vergeet houtje-touwtje koppellingen. Met Shiplyt zie je in 1 oogopslag hoe het in jouw magazijn gaat. Zonder te switchen tussen meerdere softwarepakketten. Picqer is de enige tool die je nodig hebt in je magazijn.

Lees meer

Picklijsten

Door picklijsten in batches te verdelen kunnen wij de ideale looproute in jouw magazijn plannen en loop je minder vaak heen en weer in het magazijn. Dit leidt tot veel tijdsbesparing!

Locatiebeheer & voorraad

Door gemakkelijk je voorraad bij te houden en aan locatie(s) te kopellen weet je direct wat waar ligt in jouw magazijn, op zowel bulk- en grijplocaties. Hierdoor kunnen wij de ideale looproute opstellen.

Inkoop

Zodra jouw inkomende producten binnenkomen kun je met Shiplyt de producten checken, aan de voorraad toevoegen en op de juiste locatie leggen.

Zendingen

Met één scan kun je in Shiplyt jouw zending aanmelden bij de vervoerder, het verzendlabel printen en de track & trace code en link doorsturen naar jouw webshop of marketplace.

Veel gestelde vragen

Jouw pakket is altijd inclusief:

  • Webshop integraties
  • Pakketdienst integraties
  • Mobiele app
  • Inkoop-tools
  • Automatisch printen
  • Marketplace integraties

We laten je graag zien wat Shiplyt voor jouw magazijn kan betekenen. De online demo duurt ongeveer 30 minuten. Na de demo krijg je een proefaccount waarmee je onze tools 14 dagen gratis zelf kan proberen.

Het is natuurlijk mogelijk om op elk moment je abonnement te stoppen. Je ontvangt dan geen nieuwe facturen meer en je kan Shiplyt blijven gebruiken tot het einde van de maand.

Shiplyt is voor webshops die hun eigen magazijn hebben. Je verstuurt de producten zonder assemblage. Om alles uit Shiplyt te halen heb je ongeveer 50 bestellingen nodig per dag. Shiplyt werkt ook prima voor fulfillment-centers of andere magazijnen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Onze software is binnen 1 dag ingericht en klaar voor gebruik. Gemmiddeld heb je 2 weken voorbereiding nodig om bijvoorbeeld printers en mobiele devices aan te schaffen en jouw voorraad op orde en geteld te hebben.

Betalingen gaan via Mollie. Je kan betalen met automatische incasso (eerste betaling via iDeal) of met creditcard. Facturen worden automatisch maandelijks geïncasseerd.

Klaar om tijd en kwaliteit te verbeteren?

Vraag een demo aan en laat je adviseren.