Inpakken & verzenden

Het verpakken en verzenden van bestellingen is een tijdrovende taak waarbij fouten een grote impact hebben op de tevredenheid van klanten. Daarom besteden wij hier veel aandacht aan. Door elke minuut per bestelling te besparen, bespaar je uren per dag!

Groepsgewijze verwerking

Bij Shiplyt ondersteunen we je bij het verzamelen, verpakken en verzenden van je bestellingen. Je ontvangt een overzichtelijke lijst in de juiste volgorde waarin je de bestellingen moet verwerken. We tonen je welke producten je nodig hebt, waar ze zich in het magazijn bevinden en hoe ze eruitzien.

Hoe groter je magazijn is, hoe meer je moet lopen. Medewerkers kunnen tot wel 70% van hun werkdag aan het lopen zijn. Daarom kun je bij Shiplyt ook meerdere bestellingen tegelijk verwerken. Shiplyt geeft je bijvoorbeeld een picklijst met 25 bestellingen in de volgorde van de magazijnlocatie. Je loopt slechts één keer door het magazijn en hebt meteen 25 bestellingen verwerkt. Natuurlijk kun je eenvoudig instellen hoeveel bestellingen je per keer kunt verwerken.

Vermijd fouten met barcode scanners

Stel je voor dat je per ongeluk het verkeerde product naar een klant stuurt. Hoeveel tijd en geld kost dat? Als je in meer dan 0,5% van je bestellingen een verkeerd product inpakt, is het sneller en goedkoper om alle producten te scannen. Dit voorkomt fouten en zorgt voor een hogere klanttevredenheid.

Automatische verzendlabelgeneratie

Koppel je verzenddienst (bijv. PostNL of DHL), met Shiplyt en genereer verzendlabels zonder iets te hoeven typen. Shiplyt genereert automatisch een verzendlabel bij jouw partner, print het direct voor je en bewaart de track en trace-code bij de bestelling. Je kunt zelfs verschillende verzenddiensten tegelijk koppelen en per bestelling kiezen welke dienst voor de zending wordt gebruikt.

Klaar om tijd en kwaliteit te verbeteren?

Vraag een demo aan en laat je adviseren.