Voorraadbeheer

Zolang er spraken is van een klein assortiment aan producten en een 10 bestellingen per dag is het nog te overzien. Zodra jouw business harder gaat lopen, ontkom je niet meer aan een slim systeem om je voorraad te beheren. Dat is precies waar Shiplyt jou mee kan helpen.

Realtime voorraadbeheer

Natuurlijk is het vervelend om een product te hebben dat niet meer op vooraad is, maar het kan erger. Een product dat niet op voorraad is, terwijl deze wel net aan jouw klant is verkocht. Voorkom dit met Shiplyt. Je voorraad wordt automatisch bijgewerkt wanneer je bestellingen verwerkt of inkopen doet. Zo heb je altijd inzicht in welke producten je moet bestellen en welke je zonder zorgen kunt laten liggen.

Daadwerkelijke voorraad

Een webwinkelplatform houdt alleen de 'beschikbare voorraad' bij, oftewel hoeveel er nog over zijn om te verkopen. Maar Shiplyt gaat veel verder in het beheer van je voorraad. Shiplyt heeft gedetailleerde informatie over de werkelijke voorraad op de plank, inclusief hoeveel er zijn gereserveerd voor specifieke bestellingen of offertes. Bovendien hebben we inzicht in de verwachte inkomende voorraad en de levertijd bij het plaatsen van een nieuwe bestelling. Dit stelt je in staat om in één oogopslag te zien wat er speelt met je voorraad en om betere beslissingen te nemen.

Geschiedenis en revisies

Elke wijziging altijd traceerbaar Een ander groot voordeel van Shiplyt is dat het elke beweging in je voorraad registreert en oneindig bewaart. Elk product begint immers met een voorraad van 0. We leggen vast wanneer, door welke medewerker en wat er met een product gebeurt. Hierdoor kun je altijd antwoord krijgen op elke vraag die je hebt over je voorraad.

SaaS 

Shiplyt is een 'software as a service'-oplossing. Dat betekent dat je de software niet hoeft te kopen, te beheren of back-ups te maken. Alles wordt voor je geregeld. Voor een vast maandelijks bedrag zorgen wij ervoor dat je altijd de nieuwste versie hebt en dat Shiplyt altijd en overal toegankelijk is. Gegarandeerd zorgeloos dus.

Koppel met elk systeem

Als je Shiplyt gebruikt, heb je eindelijk één centrale plek waar je op elk moment je voorraad kunt raadplegen. Het is zonde om die informatie alleen in Shiplyt te laten staan. Daarom kun je voorraadwijzigingen in Shiplyt realtime synchroniseren met elk ander systeem. Standaard doen we dit al met al je gekoppelde webshops. Via onze API kun je ook realtime pushmeldingen sturen naar andere systemen.

Meerdere magazijnen

Heb je meerdere magazijnen waar je voorraad ligt? Geen probleem, je kunt ze allemaal beheren binnen één Shiplyt-account. Dit is handig als je aparte magazijnen hebt met bulkvoorraden, maar ook wanneer je bestellingen pickt uit meerdere magazijnen.

Klaar om tijd en kwaliteit te verbeteren?

Vraag een demo aan en laat je adviseren.