Regels

Je kent het wel: een monitor bezaaid met notitieblaadjes zoals "bestellingen langer dan 1 meter worden door Piet verwerkt". Met Shiplyt behoort dit tot het verleden. De regels functie biedt de mogelijkheid om workflows te automatiseren en op basis van de inhoud van een bestelling of picklijst automatisch specifieke acties uit te voeren.

Verminderen van handmatig werk

Door het instellen van regels kun je verbeterde workflows creëren. Zo is het mogelijk om automatisch een verzendmethode te selecteren of picklijsten op een later moment te plannen. Dit bespaart de magazijnmedewerkers veel denkwerk en vermindert fouten.

Minder nadenken

Bij elke nieuwe bestelling of picklijst die wordt aangemaakt, controleert Shiplyt automatisch al jouw regels en voert de benodigde acties uit. Een voorbeeld van een actie is het selecteren van een verzendmethode of het toewijzen aan een specifieke gebruiker. Op deze manier hoef je minder na te denken tijdens het verwerken van de picklijsten.

Automatiseer je workflow

Met regels kun je speciale verzendmethodes toewijzen of een specifieke medewerker selecteren wanneer één of meerdere specifieke producten voorkomen op de picklijst. Hierdoor hoef je niet meer zelf te bedenken of er extra handelingen vereist zijn wanneer een bepaald product wordt verwerkt.

Klaar om tijd en kwaliteit te verbeteren?

Vraag een demo aan en laat je adviseren.